A Bécsi Szelet Vendéglők

25 éve

Első éttermünket 25 éve nyitottuk meg. A nagy sikernek köszönhetően ma Budapesten már 7 étteremben érhető el a Bécsi Szelet Vendéglők ajánlata!

Az óriás bécsi szelet

A tradicionális bécsi szelet német nevén Wiener Schnitzel a közismert, 4-5 milliméter vastagságúra klopfolt, borjúhúsból készített, panírozott húsétel. A bécsi szelet egy friss, könnyű és laktató étel, ami könnyen válik bármely korosztály kedvenc főfogásává. Mivel az elkészítése körülményes, és nagy gyakorlatot igényel, ma itthon a legtöbb bécsi szeletet a vendéglőinkben fogyasztják. 

A nagyobb adagok kedvelőinek óriás (27cm átmérőjű) bécsi szeletet kínálunk, ami már a pizzák méretével vetekszik. Hogy ne maradjanak ki a csodából azok, akik nem kedvelik, esetleg drágának találják a borjuhúst, számunkra pulyka vagy sertéshúsból is elkészítjük.

Nagy hangsúlyt fektetünk a kiváló minőségű alapanyagok használatára, és hogy mindenki elégedetten és teli gyomorral távozzon tőlünk, és legközelebb is betérjen hozzánk!

Az első étterem

1993-ban szolgálták fel az első adag ételt a pesti Bécsiszelet vendéglőben. Ám az Üllői úti helyiség hamarosan szűknek bizonyult, az asztaloknál torlódtak a vendégek. Miután bővítésre nem volt lehetőség, egy másik, közeli helyen újabb Bécsiszelet nyílt. Ma már hét étterem bejárata fölé került ez a név. Sikerüket az is jelzi, hogy többen próbálkoznak a koppintással, bár védett a márkanév. Fontos, hogy a hozzánk betérők jól érezzék magukat: tisztaság, udvarias kiszolgálás fogadja a vendéget, és jót ehessenek, ihassanak.